Sunday, 13 October 2019

Reliance jio je khus khabar donio sjajne vijesti za svoje kupce

Reliance jio je khus khabar donio sjajne vijesti za svoje kupce    Reliance Jio je donio sjajne vijesti za svoje kupce. Kompanija je počela davati svojim kupcima 30 minuta besplatnog vremena za razgovor.

    Prema detaljima, kupci će pri prvom punjenju dobiti 30 minuta besplatnog vremena za razgovor. Ovaj jednokratni plan ponude bit će dostupan prvih 7 dana nakon najave.

    Jio je predstavio ovu ograničenu ponudu 48 sati nakon najnovije odluke. Informacije su putem poruke prenijete kupcima koji su se ponovo nadopunili. Reliance Jio najavio je optužbe za IUC za 9. oktobar. Kazalo je da će Jiovi kupci morati plaćati 6 pauza u minuti za pozive u druge mreže.

    Navodeći razlog za to, Jio je rekao da TRI pod IUC-om naplaćuje 6 pauza u minuti. Za to će preduzeće sada naplaćivati ​​kupci.  Jio-ovi novi planovi za nadopunu Uz najavu, Jio je najavio i plan MANVA-e za pozivanje drugih mreža. Za to je Jio uveo planove koji se kreću u rasponu od 10 do 100 dinara.

    Korisnici će dobiti 124 minuta poziva na drugoj mreži dok će plan 10 rupija pružiti 249 minuta poziva uz dopunu 20 rupija. Osim ovoga, u planu Rs 100 bit će 656 minuta po 50 rupija i 1362 minuta poziva. No, da bi to nadoknadila, kompanija će korisnicima podataka platiti istu cijenu. Dobivate 1 GB topupa od 10 Rs, 2 GB za Rs 20, 5 GB za Rs 50 i 10 GB za Rs 100.
Load disqus comments

0 Comments