Bigg Boss Fame glumica Kamja punđabi raspoložena za zabavu


Bigg Boss Fame glumica Kamja punđabi 
raspoložena za zabavu


   Kamya često dijeli fotografije sa svojim dečkom Mulabhom. Nedavno je prihvatio svoje odnose. Viđena je sa svojim dečkom na njenoj fotografiji u bikiniju koju je podijelila Kamya. Kamya često dijeli svoje vruće fotografije na Instagramu.


    Poznata TV glumica Kamya Punjabi, koja je sudjelovala u TV emisiji Salmana Khana 'Bigg Boss', oglasila se na društvenim mrežama podijelivši fotografiju svog vrućeg i seksi bikinija. Kamya Punjabi trenutno uživa u odmoru sa svojim dečkom Shalabh Dangom i podijelila je nekoliko fotografija svog seksi bikinija. Kamijina vruća procjena dobija puno lajkova, a njena fotografija dosad je primila više od 30.000 lajkova.

    TV glumica Kamya Punjabi, koja je primijećena u sezoni 7 Bigg Bossa, veliki je obožavatelj Bigg Bossa. Kamiya je viđen kao Punjabi gost već nekoliko sezona u Bigg Bossu. Nestrpljivost Kamya Punjabija za trinaestu sezonu Bigg Bossa otkriva se iz njenog posta na društvenim medijima.

    Danas se Kamya raspravlja o svom ljubavnom životu. Došlo je informacija da će se Kamya vjenčati drugi put. Kamaya će se udati za biznismena sa sjedištem u Delhiju Shalabh Dang-a u narednoj godini. Nakon 7 godina razvoda s Bunty Negijem, Kamya se sprema ponovno vjenčati.

    Iznenađujuće izgleda lik na ovoj bikini fotografiji 40-godišnje Kamiye. Možda se iznenadite kad znate da Kamiya ne čini ništa posebno za održavanje svoje figure. Kamya je toliko lijena da ne radi teretanu, jogu ili čak meditaciju. Kamya Singer je majka i sve poslove svoje kćeri radi sama. Osim toga, on trči cijeli dan i danas je njegovo pravilo da ostane u formi.

Tambahkan Komentar Sembunyikan